Nerokas keksintö! Käsilaukku estää vaimoa tuhlaamasta liikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naiset saattavat sortua etenkin alennusmyynneissä ostelemaan kaikkea turhaa, vaikka heidän alun perin piti käydä pelkästään katsomassa esimerkiksi talvikenkiä. Heräteostoksena kotiin lähtikin mukaan myös korkokenkäpari, alennuskorin huulikiiltoa ja bile mekko puoleen hintaan.

YouTube
YouTube

Edullisistakin tuotteista saatta lopulta kertyä suuri lasku, mutta nyt tähän on keksitty ratkaisu. Keksijät ovat nyt valmistaneet iBag-nimisen tuotteen, joka estää varojen ylittämisen. Tuote näyttää tavalliselta naisten käsilaukulta, mutta sen sisään on rakennettu mekanismi, joka laskee luottokortilla suoritettujen ostosten summan. Kun tietty määrä ylittyy, estää laukku kortin käyttämisen.

Laukku varoittaa liiallisesta tuhlaamisesta myös tekstiviestillä, joten naiset eivät voi sanoa, etteivät tienneet käyttäneensä niin paljoa rahaa. Laukusta on hyötyä etenkin niissä perheissä, jossa luottokortti on yhteisen tilin nimissä. Toistaiseksi laukkua on valmistettu vain naisille.