Mies hoiperteli kadulla ilman housuja – perusnäky Suomessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka ihmisen takapuolessa on samaa nahkaa kuin nenän päässä, ajatellaan etenkin Yhdysvalloissa, että alastomuus on ihmisen yksityisin asia. Nyt eräs newyorkilainen ovimies kuvasi hotellistaan harhailemaan lähteneen humalaisen miehen sekoilun YouTubeen.

YouTube
YouTube

Ovimies kertoo videolla, että hotellin yhteydessä on yökerho, jonka portsarina hän työskentelee. Yhtäkkiä paikalle hoiperteli mies pelkässä t-paidassa ja sukissa ilman housuja. Mustassa paidassa paikkojaan peitellyt mies on selkeästi joko täydessä unessa tai päihtynyt. Muut portieerit päivittelevät videolla, että miksi paikalle ei ole soitettu poliiseja, koska mies on ilman housuja.

Vaikka videon kuvannut mies päivittelee, että tapahtumasarja on mahdollinen ainoastaan New Yorkissa, on moni suomalainen asiasta eri mieltä. Meillä saatetaan ottaa vaatteet pois jo alkuillasta ja kaduilla järjestetään jopa suosittuja alastonjuoksutapahtumia. Toivottavasti videolla esiintyneen pojan paikat eivät paleltuneet viuhahduksen aikana.