Nainen ennustaa tulevaisuuden parsasta: ”80-prosenttisesti oikeassa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmiset suhtautuvat yleisesti skeptisesti ennustajiin ja selvänäkijöihin, mutta joillain henkilöillä tuntuu olevan kyky visioida asioita tulevaisuudesta. Ennen vanhaan tietäjät osasivat tuoda tärkeää tietoa yhteisölle esimerkiksi kalansisälmyksistä tai kristallipallosta katsomalla.

Nyt erään naisen kerrotaan ennustavan tulevaisuutta parsan avulla. Jemina Packington on omannut kyseisen kyvyn kahdeksanvuotiaasta asti. Hän pystyy ennakoimaan tulevia tapahtumia heittelemällä vihanneksen paloja ilmaan ja tarkkailemalla, millaisissa asennoissa ne laskeutuvat maahan.

– Isotätini luki teenlehtien avulla ja olen perinyt hänen lahjansa. Se voi kuulostaa typerältä, mutta olin 80-prosenttisesti oikeassa viime vuoden tapahtumista, kertoi 58-vuotias parsaennustaja Female First -sivustolle.

Packington uskoo ennustaneensa oikein Kate Middletonin raskauden. Hän kertoo, että Britannian kuninkaallisessa perheessä tullaan näkemään tragedia lähiaikoina. Mikäli hänen ennustuksiaan on uskominen, myös musiikillinen superryhmä hajoaa myöhemmin tänä vuonna.