Ruokalähetin unelma toteutui – asiakkaina puolialastomia kaunottaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikuisviihde-elokuvissa on usein kohtauksia, joissa naisen kotiin astelee maskuliininen putkimies, hyvännäköinen postinjakaja tai hurmaava ravintolan pitsakuski. Sitten työt vaihtuvat vapaalle ja pari ryhtyy intohimoiseen lemmenleikkiin. Tästä saattaa haaveilla moni ravintolan kotiinkuljettaja.

YouTube
YouTube

YouTuben pilailuvideolla näytetään, kuinka pitsalähetti saapuu kolmen seksikkään naisen asuntoon, jotka ovat valmistelleet yllätyksen pikaruokalan työntekijälle. Ensimmäinen tytöistä avaa asunnon oven pyyhe ympärillään, joka kuitenkin ”vahingossa” putoaa maahan ja hän keikistelee ruokia tuomaan tulleen miehen edessä pelkissä pikkupöksyissä.

Samalla nainen huutaa ystäviään apuun ja paikalle saapuu kaksi vieläkin seksikkäämpää neitokaista. Myös toinen pitsalähetti joutuu samanlaiseen tilanteeseen, ja tällä kertaa kuljettajana on vanhempi mies, joka tuntuu olevan kolmesta seksipommista erittäin mielissään.

Mies ehkä ajattelee, että kyseessä on hänen elämänsä paras keikka, eikä hän edes tarvitse tippejä palvelusta. Myös kolmas kotiinkuljettaja pääsee nauttimaan naisista, ja hän osaa käyttää tilaisuuden hyväkseen koskettelemalla naisten vartaloita. Lopulta kaikkien miesten päiväuni murenee ja heille paljastetaan totuus piilokamerasta. Kukaan heistä ei kuitenkaan tunnu olevan vedätyksestä tuohtunut.