Dennis Rodmanin Pohjois-Korean reissu pahasti pieleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Dennis Rodman vieraili hiljattain Pohjois-Koreassa ja järjesti ystävänsä Kim Jong Unin ja entisten NBA-tähtien kanssa historiallisen koripallo-ottelun. Myöhemmin mies sikaili kännissä CNN-televisiohaastattelussa ja nyt Rodmanin reissusta on paljastunut lisätietoja.

Koripallolegenda Dennis Rodman on vieraillut Pohjois-Koreassa ennenkin urheiludiplomaatin roolissa, ja kehunut valtionpäämiestä ystäväkseen. Nyt The Korea Times on paljastanut, että yhdysvaltalaisen ex-urheilijan matka ei ollut kovin sporttinen, vaan ennemminkin alkoholin huuruinen.

Dennis Rodman oli ollut koko matkaviikon humalassa ja päivää ennen kotiinpaluuta jopa niin kännissä, että hän oli sammuillut sinne tänne Kyoro-hotellissa. Sen lisäksi mies oli oksennellut ja tehnyt tarpeitaan hotellin käytävälle. Majoitusliikkeen henkilökunta oli Rodmanin toilailusta raivoissaan ja jopa Kim Jong Un on kommentoinut kohua.

– Kukaan täysijärkinen ei ole Rodmanin kaveri. Hän on on eläin, diktaattorin tiedetään päivitelleen.