Pikaluistelijan Sotshi-valokuva – mikäs se etumuksessa pullottaa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sotshin talviolympialaisia seuraa koko maailma. Urheilun lisäksi ihmisiä kiinnostavat kulisseissa ja televisiokameroiden ulottumattomissa tapahtuvat asiat. Onneksi moni urheilija on orientoitunut päivittämään kuulumisia sosiaalisen median kautta.

Valitettavan usein Sotshista lähetettävät terveiset ovat koskeneet kilpailuun ja sen järjestelyihin liittyviä epäkohtia. Norjalainen pikaluistelija Havard Bokko on tahtonut hieman rentouttaa tunnelmaa ja on julkaissut Instagram-tililleen kaksimielisen kuvan itsestään ja olympiasoihdusta. Hän nimittäin poseeraa kuvassa miehekkäästi siten, että soihtu näyttää pullahtavan esiin hänen etumuksestaan.

Bokkon kuvasta oletetaan nousevan trendi Sotshissa. Olympiakaupunkiin on jaettu yhteensä 100.000 kondomia urheilijoiden käytettäväksi, joten nähtäväksi jää saako joku huputtaa Bokkon soihdun. Hollantilaisen NRC Handelsblad -lehden mukaan Sotshsin kisojen kokonaiskustannukset tulevat olemaan isommat kuin kaikkien tähänastisten talviolympialaisten kulut yhteensä.