250-kiloinen nainen ensi kertaa kuntosalilla – taju oli mennä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ylipainoista henkilöä voi olla vaikea saada rohkaistua kuntosalille, jos paikka ei ole hänelle ennestään tuttu. Moni turvautuukin kunto-ohjaajan apuun päästäkseen laihdutuksessa alkuun. TLC-kanavan My 600 lb Life -ohjelmassa nähtiin äskettäin, ettei tämäkään välttämättä auta.

YouTube
YouTube

Atlantalainen 39-vuotias Paula painaa tällä erää 250 kiloa. Perheenäiti on ollut aina ylipainoinen, mutta alkoi todella kerryttää painoa, kun hänen aviomiehensä kuoli ylipainosta johtuviin terveysongelmiin vuonna 2012. Nainen kävi läpi lihavuusleikkauksen päästäkseen eroon kiloistaan.

Sen lisäksi hän päätti myös aloittaa liikuntaharrastuksen, ja pääsi elämänsä ensimmäisen kerran kuntosalille. Reissu ei sujunut ongelmitta edes Jonathan-nimisen kunto-ohjaajan opastuksella, sillä Paula joutui lopettamaan pian treenin kärsittyään hengitysvaikeuksista. Hän kävi lähellä pyörtymistä. Mies opasti treenattavaansa hengittämään nenän kautta sisään ja suu kautta ulos.

Ensimmäinen kuntosalikäynti päättyi vielä lohdutusruokaan, sillä perheenäiti haki burriton mukaansa pikaruokalasta. Hän on kuitenkin päättänyt vakaasti, ettei liikuntaharrastus jää tähän, vaan se jatkuu aamutreeneillä. Kunto-ohjaajan mukaan pienin askelin edistymällä Paulan kunto voidaan saada nousemaan ja kilot tippumaan, kirjoittaa Daily Mirror -lehti.