Irina Shayk näyttäytyi bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäjän lahja mallimaailmaan, Irina Shayk, tuli tunnetuksi Sports Illustrated -lehden näyttävistä kuvista. Neitokainen syntyi Yemanzhelinskissa tataari-isälle ja venäläiselle äidille. Kaunotar näyttää kuitenkin melko eksoottiselta ollakseen venäläinen, mutta Irinan mukaan tataarit näyttävät joskus brasilialaisilta.

Nyt Irina Shayk nähdään jälleen esittelemässä hyvinmuodostunutta vartaloaan mainoskuvissa. 28-vuotias mallikaunotar poseeraa Beach Bunny -uimavaatemerkin uutta bikinimallistoa esittelevissä kuvissa asiaankuuluvasti rantamaisemassa ja trooppisessa ympäristössä.

Shayk on valloittamassa elokuvamaailmaa, sillä hänet nähdään tänä vuonna ensi-iltansa saavassa Hercules: The Thracian Wars -elokuvassa, jossa näyttelevät myös Dwayne ”The Rock” Johnson ja Rufus Sewell. Mallilla on elokuvassa rooli Herculeksen vaimona. Irina seurustelee tällä erää jalkapallotähti Cristiano Ronaldoa, ja pari on tapaillut vuodesta 2010 lähtien.