Naurettavaa! Kardashianien photoshoppaus meni aivan liian pitkälle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mainos- ja lehtikuvissa käytetään nykyään säälimättömästi kuvankäsittelyä. Varsinkin julkkisten kohdalla lopputulosta voidaan hämmästellä useissa otoksissa, sillä todellisuudessa kaunottarilta saatetaan sipaista pois lukuisia vuosia ja kiloja.

kardashianitkannessa12022014

Nyt photoshoppaamisen kohteeksi ovat joutuneet Kardashianit. Kim, Khloe ja Kourtney poseeraavat uuden Notebook-lehden kannessa, ja heidän olemuksensa näyttävät huomattavasti kaventuneilta. Pienet vyötäröt ja kapeat lantiot ovat paparazzikuvien perusteella kaukana todellisuudesta, sillä realitytähdillä muotoja riittää. Fanit ovat hermostuneet epäaitoudesta ja kritisoineet otosta kuvankäsittelystä. Trio esiintyy kuvassa The Kardashian Kollectionin uusissa bisnesasuissa.

Äskettäin kalifornialainen valokuvaaja Tyler Shields kieltäytyi kuvaamasta Kim Kardashiania Voguen kanteen, koska haluaa ottaa kuvia vain ihmisistä, joista oikeasti pitää. Uutinen tuli shokkina sekä tähdelle että lehdelle, koska mies on erittäin haluttu lehtikuvaaja.