Haastattelijalta karmaiseva moka – ei ihme, että Samuel L. Jackson raivostui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijä Samuel L. Jackson tullaan näkemään suomalaisen Rare Exports -elokuvan tekijöiden uudessa Big Game -elokuvassa, jossa hän esittää Yhdysvaltain presidenttiä. Seuraavaksi näyttelijä nähdään valkokankaalla Robocop-elokuvan uudessa versiossa.

YouTube
YouTube

Nyt Samuel L. Jackson on raivostunut suorassa televisiolähetyksessä juontajan nolon mokan vuoksi. KTLA-kanavan juontaja Sam Rubin nimittäin sekoitti hänet haastattelussa näyttelijä Laurence Fishburneen. Tilanne alkoi Rubinin kysyessä, saiko Jackson paljon huomiota Super Bowl -mainoksen ansiosta, jossa tosiasiassa näytteli Fishburne.

– Minkä Super Bowl -mainoksen vuoksi? Samuel L. Jackson tivasi selvästi suuttuneena.

Tämä johti todella kiusalliseen tilanteeseen. Tässä vaiheessa ohjelman juontaja oli selvästi nolostunut ja tunnusti mokanneensa. Jackson ei kuitenkaan päästänyt haastattelijaansa helpolla.

– Me emme näytä kaikki samalta! Saatamme olla Laurence Fishburnen kanssa mustia ja kuuluisia, mutta emme näytä samalta. Olet viihdetoimittaja tällä kanavalla, etkä tunnista minun ja Laurence Fishburnen eroa? Työhösi taitaa olla aika lyhyt jono, näyttelijä näpäytti haastattelijaa.

Samuel L. Jackson muutti New Yorkiin 1970-luvulla toteuttaakseen haaveensa ammattinäyttelijän urasta. Jackson teki läpimurtoroolinsa Quentin Tarantinon elokuvassa Pulp Fiction – tarinoita väkivallasta. Elokuva teki näyttelijästä yhden Hollywoodin kuuluisimmista ja halutuimmista tähdistä. Näyttelijä on toiminut myös ääninäyttelijä muun muuassa elokuvassa Ihmeperhe. Jackson on antanut äänensä myös Grand Theft Auto: San Andreas -pelin komisario Tenpennylle.