Battery tarjoaa nyt energiaa myös mehujäänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa myydään paljon mehujäitä, mutta markkinoilla ei ole ollut vielä yhtään energiamehujäätä. Nyt tilanne tulee kuitenkin muuttumaan, kun energiajuoma Battery saa uuden muodon kylmänä syötävänä. Battery Energiced on vitaminoitu kofeeiinipitoinen energiamehujää.

Battery
Battery

Yhdessä energiajäässä on 22 milligrammaa kofeiinia, mikä on reilu neljännes yhden Battery-tölkin kofeiinimäärästä. Käyttösuositus on enintään kolme energiajäätä päivässä, eikä tuotetta suositella lapsille tai raskaana oleville.

Taannoin Battery otti askeleen myös viihdemaailmaa, kun se teki maailmanlaajuista yhteistyötä suomalaisen Nightwish-yhtyeen kanssa ja lanseerasi markkinoille taiteelliset Nightwish-tölkit. Tölkkejä tehtiin vain rajallinen määrä, ja niistä muodoistui nopeasti Nightwish-fanien haluttuja keräilytuotteita.