Katastrofi Corvette-museossa – maa vajosi alta ja imaisi arvoautot mukaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme kertoneet useita kertoja maahan yllättäen ilmestyvistä vajoamista, jotka ovat erityisesti Etelä- ja Pohjois-Amerikassa imaisseet mukaansa jopa kokonaisia omakotitaloja. Nyt samanlainen vajoama on yllättäen ilmestynyt Corvette-automuseoon, jossa se aiheutti valtavaa tuhoa rakenteille ja autoille.

Splash
Splash
Splash
Splash

Yhdysvaltojen Kentuckyn osavaltiossa sijaitsevassa automuseossa peräti kahdeksan autoa vajosi maan sisään erikoisessa tapauksessa. Kuusi autoista oli museon omia harvinaisuuksia ja kaksi niistä, vuoden 1993 ZR-1 Spyder ja vuoden 2009 ZR1 Blue Devil, oli lainassa GM-autoyhtiöltä.

Muut vaurioituneet Corvettet olivat vuoden 1962 Black Corvette, vuoden 1984 PPG Pace Car, vuoden 1992 White ”miljoonas Corvette”, vuoden 1993 Ruby Red 40th Anniversary Corvette, vuoden 2001 Mallett Hammer Z06 Corvette ja vuoden 2009 White ”1,5-miljoonas Corvette”.

Splash
Splash
Splash
Splash