Näitä Kim Kardashian kuvia ei ole photoshopattu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti Kim Kardashianin ja räppäri Kanye Westin häitä tullaan viettämään näillä näkymin ensi kesänä. Viimeisimpien uutisten mukaan tapahtumapaikka sijaitsee jossain päin Eurooppaa. Pari on tarkistelut muun muassa Pariisin tarjontaa hääpaikkojen suhteen.

Kim Kardashian tunnetaan realityuransa lisäksi myös maaimankuuluista muodoistaan. Nyt tähti on kuvattu Beverly Hillsissä päällään varsin hyvin niitä korostavat vaatteet. Kardashianilla oli nimittäin jalassaan mustat nahkahousut, jotka todella pitivät huolen siitä, että hänen takapuolensa huomattiin. Ja koska kuvia ottivat paparazzit, ei voi epäillä, että peppua olisi suurennettu ainakaan photoshopin avulla.

33-vuotias Kim Kardashian omaa julkkismaailman kadehdituimman vartalon. Beyoncen, Nicki Minaj’n ja Jennifer Lopezin peppu tuntuu kalpenevan tummahiuksisen kaunottaren muodoille. Räppäri Kanye West otti äskettäin kultansa mukaan Bounce 2 -musiikkivideolle, joka herätti tirskuntaa suuressa yleisössä ja viihdemaailman edustajissa. Korniksikin kuvaillulla videolla pari lemmiskelee moottoripyörän päällä.