Epätoivoisen sinkun pelastus – kielisuudelmia tyynyn kanssa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ystävänpäivän merkitys on myös Suomessa muuttunut vuosien saatossa ystävyyden juhlasta enemmänkin romantiikan ja rakkauden juhlimiseen. Tämä tekee juhlapäivän viettämisestä varmasti ikävää monille sinkkuihmisille, jotka eivät pääse juhlistamaan sitä mielitietyn kanssa.

Instructables.com
Instructables.com

Epätoivoisille ja hellyydenkipeille, mutta käsistään näppärille, sinkuille tarjotaan nyt ratkaisua niin kutsutun suudelmatyynyn merkeissä. Kuten nimestäkin voi päätellä, on kyseessä tyyny, johon liitetyn suukappaleen kanssa voi harrastaa suutelemista. Emily Grace -niminen käsityöharrastaja tarjoaa ohjeet tyynyn tekemiseen Instructables-sivustolla. Naisen mukaan kyseessä on myös oiva väline suutelemisen harjoitteluun esimerkiksi teini-ikäisille.

Yksinäisyys ja läheisyyden kaipuu on tietenkin monille vakava ja todellinen ongelma, mutta suudelmatyynyn kuvia katsoessa ei voi välttyä lievältä puistatuksen tunteelta. Se näyttää nimittäin jokseenkin enemmän seksilelulta, jonka voisi kuvitella löytävänsä sarjamurhaajan kotoa. Asiaa ei helpota se, että Emily kertoo löytäneensä oman suudelmatyynynsä rakennusaineet yleisestä jäteastiasta.