Näinkin voi päästä nettijulkkikseksi! Mies tunkee tavaroita partaansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin miehestä, joka työnsi partaansa 2.747 hammastikkua. Mies rikkoi neulatyynymäisellä suorituksellaan maailmanennätyksen ja innoitti samalla kaikki kodin partaveikkoja testaamaan samaa.

Nyt verkossa hauskuuttaa erään toisen miehen kuvausprojekti, jossa hän tunkee partaansa muutakin kuin hammastikkuja. Hän on julkaissut Instagram-tililleen willitbeard-nimimerkillä nerokkaita kuvia siitä, mitä kaikkea tuuheaan kasvokarvoitukseen voi jemmata. Partaan on upotettu spagettia, mehupillejä, karkkeja, partahöyliä ja täytekakkukynttilöitä.

Miehen päällä olevat paidat ovat herättäneet oman fanijoukkonsa, ja joissakin kuvissa kysellään, mistä partamaestro on vaatteensa ostanut. Parta symboloi monissa kulttuureissa valtaa ja auktoriteettia. Maailmalla järjestetään myös useita partaan ja sen kasvattamiseen liittyviä kilpailuja.