Ystävänpäivälahja hankkimatta? Tässä ikimuistoiset ideat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äsken miehille neuvoja, mitä heidän ei kannata ostaa mielitietylleen lahjaksi ystävänpäivänä. Moni tahtoo kuitenkin muistaa rakastaan muutenkin kuin lämpimällä halauksella ja kynttiläillallisella. Elle-lehti listasi joukon tasokkaita ja mielikuvituksellisia vinkkejä ystävänpäivälahjaksi asiaan panostaville ihmisille.

Muotilehden toimitus listasi nyt heidän mielestään parhaimmat lahjaideat omalle rakkaalleen ja ensimmäisenä listalle nousee levysoitin. Vinyylit ovat tehneet vahvan paluun markkinoille ja jotta kuuntelunautinto olisi entistäkin parempi, voi lahjaksi ostaa joko tasokkaan soittimen tai vaihtoehtoisesti vintagea huokuvan gramofonin.

Pakettiin voi panna myös koruja tai yöpaitoja, mutta tällöin on panostettava laatuun. Tasokkaat pyjamat ovat pitkäkestoisia ja tuntuvat uskomattoman ylellisiltä päällä. Esimerkkinä mainittakoon Raphaella Riboudin yösetti, jonka hintalapussa lukee yli 1.500 euroa.

Luksusjuomat ja arvokkaat pullot eivät ole koskaan huono vaihtoehto lahjaksi sille, kenellä on jo kaikkea. Vuosikertajuomat säästetään yleensä erityistä tilausuutta varten, ja mikä olisi sen parempi ajankohta korkata kuin rakkaudenjuhlaksi tarkoitettu ystävänpäivä?

Viikonloppuloma on yksi parhaimmista lahjaideoista, etenkin jos kumppanin vie matkalle yllätyksenä. Pariskunta voi matkustaa muutamaksi yöksi vaikka Islantiin, joka tarjoilee tähän aikaan vuodesta revontulia ja kylpyhetkiä kuumissa lähteissä. Yleensä lahjan idea päihittää helposti sen arvon. Lahjaksi voi myös antaa jotain uniikkia tai harvinaista, kuten vanhoja julisteita tai tauluja, joita löytää museoiden myymälöistä, kirpputoreilta tai antikvariaateista.

Myös miehet käyttävät laukkuja, joten yksi hyvä ja molemmille sukupuolille sopivan ystävänpäivän lahjaidea on hyödyllisen käsilaukun ostaminen. Laadukas veska pysyy käytössä pitkään ja kulkee kantajansa mukana kuin uskollinen toveri. Monet rakastavatkin lahjoja, joista on heille hyötyä tai iloa päivittäin. Silti myös kokemukset ovat tervetulleita, ja mikä olisikaan sen hienompaa kuin tarjota rakkaalleen lahjaksi ikimuistoinen helikopterikyyti?