Sateenkaariperhe sai tylyn vastauksen tyttären synttärikutsuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksi maailman kuuluisimmista muusikoista, Elton John, on myös mittavan uransa lisäksi avoimesti homoseksuaali ja isä. Hänellä on aviomiehensä David Furnishin kanssa kaksi lasta. Vaikka homovanhemmat voivat kasvattaa lapsistaan erittäin tasapainoisia ja yhteiskunnalle merkittäviä kansalaisia, saattavat sateenkaariperheet saada tarpeetonta lokaa niskaan.

Facebook
Facebook

Kaikki eivät yksinkertaisesti ymmärrä samaa sukupuolta olevien vanhempien ylläpitämiä perheitä. Hyvä esimerkki on New Yorkin Baldwinissa asuva perhe, jossa kaksi homoisää päätti pitää tyttärelleen Sophialle kaikkien aikojen syntymäpäiväjuhlat. Perhe askarteli upeat kutsukortit seitsemän vuotta täyttävän tytön kavereille.

Facebook
Facebook

Yksi kutsun vastauksista oli kuitenkin niin törkeä, että se on niittänyt runsaasti huomiota internetissä. Tommy-nimisen pojan äiti on kirjoittanut kutsuun, että hänen poikansa ei todellakaan aio osallistua homojen järjestämille kekkereille, koska hän ei tahdo viatonta poikaansa osaksi miesten elämäntapaa. Hän myös pahoittelee Sophia-tyttären puolesta, että hän joutuu elämään kahden isän kasvattamana. Kutsukortin kuva julkaistiin Gay Star Newsin Facebook-sivuilla.

– Pahoittelen Tommy-pojan puolesta, että hän joutuu elämään pikkusieluisen äidin kasvattamana, yksi kuvan kommentoijista kirjoittaa.