Lisa Opie näytti mallia – näin kännykkä kulkee bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloista löytyy vuosittain kymmeniä uusia missikaunottaria, ja yksi viime vuosien seuratuimmista on Miss Neitsytsaaret USA Lisa Opie, joka on myös Miss Nationwide 2014. Näyttävä kaunotar on noteerattu usein viihdelehtien sivuilla erityisesti bikiniposeerauksillaan.

Nyt Lisa Opie ja hänen brasilialainen malliystävänsä Jessica Weise on kuvattu heidän ollessaan bikinikuvauksissa Miami Beachilla. Kaunottaret poseerasivat kuvaussessioiden välissä myös paparazzeille. Samalla Lisa osoitti miten mallikaunottaret kuljettavat kännykkää mukana bikineissään.

22-vuotias kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusauksen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.