8 ominaisuutta, joita nainen etsii miehessä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kuka tietää, mitä naiset todella haluavat? Välillä tuntuu, etteivät kauniimman sukupuolen edustajat ole tästä itsekään varmoja. On kuitenkin selvä asia, että ne miehet, joilla tämä alue on hallussa, kykenevät iskemään käytännössä neidon kuin neidon.

Itsevarmuus on kaiken A ja O, mitä tulee kiinnostuksen herättämiseen. Naisia kiehtoo mies, joka tietää mitä haluaa, eikä epäröi nähdä vaivaa sen saadakseen. Kaikki kaunottaret haluavat olla tavoittelun kohteina. Moni mies yllättyisi, jos tietäisi kuinka usean romanssin pelkkä kiinnostuksen kertominen voi käynnistää.

Neitokaiset osaavat arvostaa miestä, joka pitää lupauksensa. Jos mies lupaa soittaa, on hänen tehtävä se, vaikka hän olisi Pohjoisnavalla jääkarhujen syötävänä. Tekstaaminen ei sytytä yhdenkään naisen intohimoa samalla tavalla kuin lemmenlöpinöiden kuiskiminen korvaan puhelimen välityksellä. Mitä romanttisempaa asiaa, sen parempi.

Naiset tapaavat välillä uroksia, jotka ovat elämäntaiteilijoita ja tuulen mukana lenteleviä seikkailijoita. Heidän kulkurikarismansa voi kiinnostaa tietyn aikaa, mutta tosiasiassa hameväki haluaa suunnitelmallisen miehen. Suunnitelmien teko kertoo siitä, että naisella on paikka kaksilahkeisen tulevaisuudessa. Yhteiset treffi-illat, kokkaushetket ja etelänlomat ovat entistä ihanampia, kun mies näkee vaivaa kaiken suunnittelussa.

Jokainen tietää naistenmiehen arkkityypin. Casanovassa on jotain kiehtovaa, koska nainen saattaa huijata itseään ja vakuuttaa olevansa se ainoa neito, joka saa levottoman tallaajan kesytettyä. Tämä ei kuitenkaan usein onnistu, ja sinnikäs sissi voi joutua pettymään romuttuneihin pilvilinnoihinsa, Elite Daily toteaa. Kypsempi neito valitsee suoraan miehen, joka keskittyy vain yhteen naiseen.

Miehen tulee olla naisen läsnäollessa myös kunnioittava ja osoittaa sinnikkyyttä, mikäli neito itse alkaa joskus epäilemään parin suhteen luonnetta. Parhaimmassa tapauksessa mies on valmis seurustelemaan, sillä hänellä ei ole itsellään emotionaalista taakkaa kannettavana menneistä suhteista. Uros on myös aktiivisesti suunnitellut itselleen tulevaisuutta, ja hän näkee sekä naisen että oman potentiaalin, jota voidaan toteuttaa yhdessä pariskuntana.