Täh? Veteen pullotettu MP3-soitin myyntiin – tarkoitettu uimareille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sony Walkman on yksi maailman tunnetuimmista kannettavien musiikkisoitinten brändi. Ensimmäiset Walkmanit olivat c-kasettisoittimia, ja ne tulivat myyntiin vuonna 1979. Vaikka sittemmin Applen iPad on noussut maailman ostetuimmaksi kannettavaksi soittimeksi, ei Walkman-brändi ole kadonnut minnekään.

Kannettavat soittimet ovat esimerkiksi urheilijoiden ja kuntoliikuntaa harrastavien suosiossa. Uintia harrastavien on kuitenkin ollut toistaiseksi hieman hankalampaa kuunnella lempimusiikkiaan harrastuksensa parissa. Asiaan on tulossa muutos, sillä Sony on lanseerannut uuden Walkman-soittimensa nimenomaan kuntouintia harrastavia silmälläpitäen. Laite on nimittäin vedenkestävä.

Sonyllä on hauska tapa todistaa kuluttajille uuden laitteen olevan todellakin vedenpitävä: Sitä myydään vedellä täytetyn pullon sisällä. Yhtiö aikoo myös tuoda pullotetut Walkmanit myyntiin tavanomaisten elektroniikkaliikkeiden lisäksi kuntosaleilla ja uimahalleilla oleviin juoma-automaatteihin. Tällä tavoin Sony pyrkii tuomaan tuotteen juuri sinne, missä kohderyhmäkin on.