Cindy Crawford alastomana sängyssä – yllättävän rohkea kuva julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpien supermallien kärkijoukkoon lukeutuva Cindy Crawford on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa julkisuudesta. Taannoin neito aktivoitui jälleen, kun hänet nähtiin Cannesin elokuvajuhlilla. Nyt vuorossa on harvinaisen rohkea kuva.

47-vuotias mallikaunotar nähdään rohkeassa muotikuvassa poseeraamassa täysin alastomana sängyssä. Kuva ikuistettiin W Magazine -lehden juttua varten. Samassa lehdessä poseerasi taannoin intiimit paikat paljastanut Miley Cyrus.

Richard Geren kanssa vuosina 1991 – 1995 naimisissa olleen Crawfordin kulta-aika osui 90-luvulle, ja hän on koristanut satojen lehtien kansikuvia. Ex-malli on naimisissa niin ikään entisen mallin Rande Gerberin kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, joista molemmat syntyivät ilman keisarinleikkausta. Perhe asuu Los Angelesissa ja Cindy pyörittää Crawdaddy Inc. -tuotantoyhtiötä.