Huumekeisarin kodista shokkilöytö – rekkalasteittain käteistä rahaa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Alamaailman pyörittämässä huumebisneksessä liikkuu niin paljon rahaa, että tavallisen ihmisen on vaikea sitä käsittää. Hyvä esimerkki on kolme vuotta sitten huumekartellin johtajan kotiin tehty poliisioperaatio, jonka arkistokuvat ovat nyt nousseet uudelleen otsikoihin ympäri maailmaa.

Poliisit löysivät aikoinaan lähes jokaisesta talon kaapista setelitukkoja ja loput rahoista oli sijoitettu omaan rahasäilöönsä. Sadan dollarin setelinippuja oli niin paljon, että niillä olisi voinut täyttää pienen asunnon. Rahojen lisäksi talo oli täytetty muiden maiden valuutalla.

Meksikolaisen uniikilla sisustuksella ja verhoilulla rakennetusta talosta löydettiin myös todella harvinaisia aseita, kuten kullattuja konekiväärejä ja norsunluulla sekä helmillä ja timanteilla koristeltuja käsiaseita. Osa aseista oli jopa pantu omaan näyttelyhuoneeseensa, jossa ne lepäsivät vitriineissä kuvaustekstien kera.

Huumelordin talon pihalla oli hyvin hoidettuja eläimiä, kuten kahdeksan leijonaa, mustia panttereita ja superharvinainen valkoinen tiikeri. Huumekuninkaan tietoja ei ole paljastettu julkisuuteen, mutta joku on onnistunut saamaan poliisikuvat käsiinsä koko maailman ihmeteltäväksi. Meksikolaisen poliisin ratsaama asunto on yksi esimerkki siitä, kuinka huumebisneksellä voi rikastua. Samanlaisia taloja uskotaan olevan pelkästään Meksikossa yli parikymmentä.