Kristin Cavallari on jumalaisen kaunis näky myös raskaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijäkaunotar Kristin Cavallari sai ensimmäisen lapsensa elokuussa 2012 ja pudotti synnytyksen jälkeen raskauskilot ennätysnopealla vauhdilla. Nyt viime vuonna kihlattunsa Jay Cutlerin kanssa avioitunut tosi-tv -tähti odottaa toista lastaan.

Raskaus on edennyt ilmeisen pitkälle, koska Kristin Cavallari julkaisi Instagramissa kuvia, jossa hän esittelee hyvin pyöreää vauvamasuaan. Kuvat tekevät kaikki raskaana olevat äidit kateelliseksi, sillä vaikka naisella on suuri vatsa, näyttää hän julkaisemissaan kuvissa erittäin kauniilta ja hehkuvalta. 1,5-vuotiaan Camden Jackin pian syntyvä pikkusisarus tulee myös olemaan poika, The Stir -julkaisu uutisoi.

27-vuotias Kristin Cavallari tuli tunnetuksi Laguna Beach: The Real Orange County -realitysarjasta, jossa seurattiin myös hänen rakkauselämäänsä. Sittemmin Kristin on nähty monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hän työskentelee myös muotisuunnittelijana. Maxim-lehden lukijat äänestivät hänet kolme vuotta sitten maailman 23. seksikkäimmäksi naiseksi.