10 seikkaa, joista nainen huomaa miehen kiinnostuksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äsken käytännön vinkkejä miehille, kuinka heidän kannattaisi käyttää vartalonsa elekieltä hyödyksi naisia iskiessään. Yleensä paras lopputulos syntyy mahdollisimman aidosti käyttäytyen, unohtamatta kuitenkaan herrasmiesmäisiä käytöstapoja.

Harvat naiset pitävät liian imeläksi äityvästä miehestä ja saattavat jopa olla eksyksissä herrojen tunnetiloja tulkitessaan. Nyt on listattu deittisivusto Cupid.comin avulla selkeät vinkit siitä, onko mies kiinnostunut naisesta, mikäli uskomme herran vartalonkieltä ensitreffeillä.

Yleisesti vartalo kertoo kiinnostuksesta, jos se on kääntynyt avoimesti naiseen päin. Mies todennäköisesti tahtoo tavata neitokaisen uudestaan, mikäli hänen kätensä ja jalkateränsä ovat myös naiseen päin. Jos treffikumppanin jalkaterät suoraan osoittavat naista kohti tai lähestulkoon koskettettavat häntä, voidaan sitä pitää jo selkeänä merkkinä seksiin tahtomisesta.

Kaikilla ihmisillä on oma henkilökohtainen tilansa, ja mikäli miehen kädet menevät lähelle naista ikään kuin tämän rajan yli, voidaan herran kertoa viihtyvän hänen seurassaan. Mukavuusaluetta ei nimittäin ylitetä etenkään vieraiden ihmisten kanssa, ja vielä vähemmän, jos treffikumppanit ovat hieman varautuneita keskenään.

Mikäli mies ottaa naiseen fyysisesti hajurakoa jo ensimmäisillä treffeillä, ei hän ole ainakaan vielä valmis deittinsä kanssa muuhun kuin kaverisuhteeseen, Femail First vinkkaa. Tällöin myös hänen kätensä pysyvät naisesta kaukana. Ei kuitenkaan kannata heittää kirvestä kaivoon ensitreffien jälkeen, mikäli mies olisikin ottanut hieman hajurakoa. Pään nyökyttely kertoo kuitenkin hänen avoimesta asenteesta.

Treffiseuralaisen tietää olevan täysin väärä siinä vaiheessa kun mies saattaa olla lähellä naista, mutta hän ei ole oikeastaan kiinnostunut naisen jutuista. Seuralainen ei tällöin hymyile, eikä deiteillä ole tippakaan kemiaa. Silmät myös saattavat harhailla ympäriinsä muita naisia katsellen, joten tässä vaiheessa voi suosiolla heittää hanskat tiskiin ja etsiä uuden seuralaisen. Jos mies on jo puoliksi kääntynyt naisesta pois päin ja jalkaterät osoittavat ovea kohti, kannattaa naisen nostaa ensin kytkintä ja lähteä kohti parempia treffejä.