Typerä tempaus: 40-senttinen penis-tatuointi vei miehen vankilaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa liikkuu monia tarinoita ihmisistä, jotka ovat ottaneet esimerkiksi humalapäissään tatuointeja. Ihokuvat kaduttavat jälkikäteen. Nyt uutisotsikoihin on päätynyt hieman toisenlainen tapaus, jossa tatuoinnin kohteeksi joutunutta ihmistä on tosin harmittanut varmasti yhtä paljon.

Australialaissyntyinen Christopher William Lord yllytti tatuoijaa tekemään 40 senttimetrin kokoisen peniksen kuvan hänen kehitysvammaisen ystävänsä selkään tämän tietämättä. Mies houkutteli alunperin miespuolisen toverinsa ottamaan jin ja yang -tatuoinnin, mutta lopputulos oli jotain muuta.

Daily Mirror -lehden mukaan Lord tuomittiin juuri fyysisen vahingon tuottamisesta 12 kuukauden vankeusrangaistukseen Ipswichissä, Britanniassa. Tapaus sattui jo kolmisen vuotta sitten. Tatuoija Matthew Francis Brady tuomittiin vankeuteen tapauksen johdosta jo vuonna 2011.