Käärmemiehen kotoa järkyttävä löytö: ”Pelkästään se haju…”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joskus ihmisten tekemät valitukset naapurista tulevista oudoista hajuista johtavat kammottaviin löytöihin. Maailmalta on kantautunut tapauksia, joissa huoneistot ovat olleet täynnä erinäköistä saastaa tai vaihtoehtoisesti omistaja itse on löydetty kauan sitten kuolleena.

Kalifornian Newport Beachilla asuvan William Buchmanin naapurit alkoivat ihmetellä miehen kotoa kantautuvaa hajua. He pelkäsivät jonkun kuolleen sisälle, ja hälyttivät viranomaiset paikalle. Poliisi tekivät 53-vuotiaan miehen kotoa varsin hämmentävän ja ällöttävän löydön.

Miehen kotona oli nimittäin yli 400 pytonkäärmettä, joista ainoastaan kaksi oli elossa. Poliisit löysivät myös tusinoittain kuolleita hiiriä ja muita jyrsijöitä.

– Pelkästään se haju… Tuntui, kuin minun pitäisi viettää viikko suihkussa. Käärmeitä oli joka huoneessa, paikallinen poliisi Anthony Bertagna kuvaili Associated Press -uutistoimiston mukaan.

Opettajana työskentelevä William Buchman pidätettiin eläinsuojelurikkomuksesta ja eläinrääkkäyksestä epäiltynä. Miehen naapurit kertovat tämän erakoituneen äitinsä taannoisen kuoleman jälkeen, eivätkä he nähneet häntä kovinkaan paljon. Naapurit myös kertoivat miehen saaneen lempinimen ”rottamies”, sillä hän toimitti usein jyrsijöitä kotiinsa.