Harvinainen kuva! Katie Price kerrankin ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittipovipommi Katie Price pääsi äskettäin otsikoihin mystisen sairautensa takia. Neito kävi joulun alla sairaalahoidossa ja valitteli oloaan Twitterissä, mutta ei ole vieläkään paljastanut syytä siihen. Hän myös laihtui tilansa ansiosta.

Julkisuusuransa aikana Katie on tunnettu naisena, joka ei välttele liikaa pakkelia kasvoillaan, minkä lisäksi hänellä on ollut vuosia hiustenpidennykset. Nyt Pricen kerrotaan vihdoin päätyneen luonnolliseen tyyliin. Hän julkaisi Twitterissä kuvan, jossa neidon tekohiukset ovat historiaa.

– Olen siirtynyt luonnolliseen tyyliin. Tällä viikolla luovuin vihdoin pidennyksistä ja minulla on taas omat hiukset, kertoi 35-vuotias Price Now-lehden kolumnissa.

Strippari Kieran Haylerin kanssa naimisissa oleva Katie Price on kertonut aiemmin, ettei enää aio mennä yhteenkään kauneusleikkaukseen elämänsä aikana. Hän kertoi olevansa jo arpinen rintaleikkauksien ja keisarinleikkausten ansiosta. Povipommi myönsi kuitenkin käyttävänsä ajoittain Botox-ruiskeita ulkomuotonsa kohentamiseen.