Mitkä synttärit! Paris Hilton lähes alastomana Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hotelliperijätär Paris Hilton nousi kuuluisuuteen 2000-luvun alussa, ja on siitä lähtien lukeutunut tunnetuimpiin seurapiirineitokaisiin. Kohutähti on onnistunut luomaan oman imperiumin lanseeraamalla omia tuotemerkkejään. Paris on kokeillut uraa myös laulajana ja tiskijukkana.

Maanantaina 17. helmikuuta 33. syntymäpäiviään viettänyt seurapiirikaunotar on juhlapäivänsä kunniaksi julkaissut rohkean kuvan Instagram-tilillään. Otoksessa ainoastaan verkkosukkiin, stringien alaosaan ja pupumaskiin sonnustautunut Paris Hilton ilmoittaa olevansa ”syntymäpäiväpupu syntymäpäiväpuvussa”.

Hilton on näytellyt pieniä rooleja elokuvissa, kuten Zoolander ja Vannomatta Paris! Tähti muistetaan siitä, että hän esiintyi Leidit landella -realitysarjassa yhdessä Nicole Richien kanssa. Ohjelma oli menestys maailmanlaajuisesti. Tällä hetkellä blondi seurustelee suomalaissukuisen mallin River Vilperin kanssa.