Rihanna kertoi lopettaneensa rintaliivien käytön

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna on poseerannut useaan otteeseen Vogue-lehden kannessa. Neitokainen esiintyy jälleen maaliskuun numeron kansikuvassa, eikä hänellä näytä olevan läpikuultavan paitansa alla rintaliivejä. Popparilta kyseltiin kyseisestä aiheesta.

Rihannalla on selvä periaate, mitä tulee rintaliivittömyyteen. Hän pukeutui jo lapsena kuten poika, ja totutteli vasta myöhemmällä iällä tyttömäiseen tyyliin. Nykyäänkin suhde rintaliiveihin on kaksinainen.

– Jos käytän toppia, en pidä lainkaan rintaliivejä. Jos käytän rintaliivejä, pidän ylläni vain niitä, kertoi poppari Vogue-lehdelle.

25-vuotias Rihanna on Grammy-palkinnon voittanut barbadoslainen r&b-artisti, malli ja näyttelijä. Hän on myynyt maailmanlaajuisesti yli 20 miljoonaa albumia. Neitokaisen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat Diamonds, Pour It Up, We Found Love, Where Have You Been, S&M, Man Down, Umbrella ja Don’t Stop The Music.