Vanilla Ice makaronimainoksessa – uransa huipulla?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanilla Ice on keskittynyt tähdenlennoksi jääneen räppäriuransa jälkimainingeissa muihin asioihin, ja yleensä mieheen liittyvät uutiset ovat huumoripitoisia. Niin on käynyt tälläkin kertaa, kun mies on kiinnitetty Kraft Macaroni & Cheese -tuotteen mainoskasvoksi.

YouTube
YouTube

Juustomakaronit ovat Pohjois-Amerikassa asuvien kansalaisten yleisintä kotiruokaa ja suurta herkkua. Juustomakaronibisnes on tuottoisaa ja menestyy hyvin. Nyt Kraft-tuotemerkki on onnistunut kiinnittämään kuuluisan Vanilla Icen mainoskasvokseen uusia Turtles-makaroneja varten.

Makaronit ovat Teini-ikäisten mutanttikilpikonnien muotoisia ja mainosvideolla nähdään tuotteesta ilakoivat Vanilla Ice ja perheenäiti. Räppäri laulaa videolla ”Go Ninja, go”, ja äiti intoutuu lauluun mukaan. Vanilla Ice on julkisesti tunnustanut olevansa Turtlesin superfani ja tahtoisi esiintyä kilpikonna-asuisten hahmojen kanssa lavalla Ninja Rap -kappaletta esittäen. Ehkäpä unelmista tuli puoliksi nyt totta tämän mainoksen avulla, Uproxx vitsailee.

45-vuotias Vanilla Ice, eli Robert Matthew Van Winkle, on viime vuosina puuhaillut oman The Vanilla Ice Project -remonttiohjelmansa parissa. Hänet tunnetaan kuuluisasta Ice Ice Baby -rap-kappaleesta, joka aikoinaan ylsi Billboard-listojen kärkipaikoille. Vanilla Ice nähtiin myös Adam Sandlerin That’s My Boy -elokuvassa cameo-roolissa.