Mikä puuma! Demi Moore pokasi itseään yli puolta nuoremman leffatähden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijätär Demi Moore oli aikoinaan 80- ja 90-luvuilla Hollywoodin suosikkityttö, mutta sittemmin neitokaisen miessotkut ovat kiinnostaneet suurta yleisöä enemmän kuin hänen elokuvalliset ansionsa. Viimeksi viisikymppinen tähti iski 27-vuotiaan Dead Sara -yhtyeen rokkarin, Sean Fridayn.

Nyt 51-vuotiaalla puumanaisella on käsissään jo entistä nuorempi komistus. Hänen kerrotaan deittailevan parhaillaan 23-vuotiasta näyttelijä Alex Pettyferia. Pari on nähty läheisissä tunnelmissa losangelesilaisella klubilla viime lauantaina. Silminnäkijä kuvaili tilannetta Popdust-lehdelle.

– Näytti siltä kuin he olisivat olleet vanhoja rakastavaisia. Alex nosti Demin maasta ja heilautti häntä ympäri sylissään. Hän piti tästä kiinni molemmilla käsillään, kun he tapasivat. Heidän välillään oli hurja kemia, ja pari flirttaili innokkaasti. He näyttävät kuumilta yhdessä ikäerosta huolimatta! Kertoi lähde sivustolle.

Splash
Splash
Splash
Splash

Aiemmin Demi Moore oli naimisissa itseään 16 vuotta nuoremman Ashton Kutcherin kanssa. Parin liitto päättyi, kun näyttelijä petti häntä nuoren blondin kanssa. Ashton on tapaillut sen jälkeen vanhaa tuttuaan, Mila Kunista. Demi Moore oli aikoinaan pitkän aikaa avioliitossa Bruce Willisin kanssa, ja pari on edelleen hyviä ystäviä keskenään. Heillä on yhteiset lapset, Rumer, Scout ja Tallulah.