Skandaali! Suosikkinäyttelijättären alastonkuva leviää netissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Zombieland, Superbad ja Piiat -elokuvista tuttu näyttelijätär Emma Stone valittiin taannoin AskMen-sivuston kyselyssä miesten suosikiksi uutta tyttöystävää valitessa. Hän joutui viime vuoden lopulla seksiskandaalin kouriin, kun ex-poikaystävä vuoti tiedon tähden seksivideosta.

Vielä kyseistä nauhaa ei olla julkaistu. Nyt Emma on kuitenkin päätynyt taas huomion keskiöön hieman noloissa merkeissä. Verkossa leviää parhaillaan alastonkuva, jossa epäillään olevan punapäinen näyttelijätär ilman rihman kiertämää. Otosta on epäilty myös huijaukseksi, eikä ole varmuutta esiintyykö Stone siinä. Joka tapauksessa sitä levitetään hänen nimellään ja yhdennäköisyys on melkoinen. Kuva löytyy parhaillaan ainakin Drunkenstepfather.com -verkkosivustolta.

Emma Stone, eli Emily Jean Stone, on amerikkalainen näyttelijätär ja malli. Hän on toiminut muun muassa Revlonin mainoskasvona. Stone on ollut vuodesta 2011 lähtien parisuhteessa näyttelijä Andrew Garfieldin kanssa. Naisen tunnusomaisen matala ääni johtuu siitä, että hänellä oli koliikki vauvana, jolloin Emma itki jatkuvasti.