Game of Thrones -fanien herkullinen päiväuni – menetkö ensi kesänä naimisiin?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hääkakkujen tulee olla nykyään näyttäviä ja erikoisia. Perinteinen mansikkakakku on jäänyt historiaan, kun erilaiset realityohjelmat ja kakkutehtaat loihtivat ihmisten juhliin näyttäviä kokonaisuuksia. Nyt netissä mainetta ja kunniaa niittää harvinaisen tyylikäs kokonaisuus.

Candytuft Cakes -nimisen kakkutehtaan luomus on nyt noussut huikeaan suosioon netissä, vaikka leipomon leipurit ovat tehneet kakun jo viime syksynä. Poikkeuksellisen näyttävä ja pienillä yksityiskohdilla koristeltu kakku on kunnianosoitus Games of Thrones -televisiosarjalle. Yhdysvaltalainen Game of Thrones -sarja lukeutuu HBO-kanavan suurimpiin yleisösuosikkeihin. George R. R. Martinin Tulen ja jään laulu -kirjoihin perustuvaa televisiosarjaa on esitetty Suomen televisiossa Yleisradion kanavilla.

Games of Thrones on vaikuttanut monien ihmisten elämään ja äsken Iso-Britanniassa sijaitsevan Kings Lagleyn kylän nimi muutettiin Kings Landing -muotoon, joka viittaa sarjassa nähtävään Westeros-maan pääkaupunkiin. Televisiosarjasta on tehty myös pornoversio ja hahmot ovat päässeet LEGO-rakennuspalikkatehtaan tuotantoon.