Tämä leffakomistus vei Taylor Swiftin neitsyyden

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Wyomissingista, Pennsylvaniasta, kotoisin oleva kantripoppari Taylor Swift lähti jo nuorella iällä tavoittelemaan uraa musiikkibisneksessä. Hän on julkaissut neljä albumia, joista vuonna 2012 päivänvalon nähnyt Red on viimeisin.

24-vuotias Taylor tunnetaan julkkispoikaystävistään, joihin lukeutuvat muun muassa Joe Jonas, Taylor Lautner, John Mayer, Jake Gyllenhaal, Conor Kennedy ja Harry Styles. Aiemmin ei vielä olla tiedetty juurikaan Taylor Swiftin seksielämästä. Kaikki muuttui, kun eräs sisäpiirin lähde avasi suunsa Radar Online -lehdelle.

Lähteen mukaan Swift olisi nimittäin antanut neitsyytensä Jake Gyllenhaalille, vaikka suunnitteli alunperin säästävänsä tätä ässää hihassaan avioliittoon asti. Hänen laulunsa We Are Never Getting Back Together ja Red perustuvat myös kokemuksiin kyseisen komistuksen kanssa.

Jälkimmäisen kappaleen kerrotaan saaneen lisäpontta siitä, kun Hollywood-tähti ei ilmestynyt popparin 21-vuotissyntymäpäiväjuhliin. Tämä tapahtui pian sen jälkeen, kun pari oli harrastanut yhdessä seksiä. Auts! Ikävä temppu Gyllenhaalilta.