Järkyttävä löytö ravintolasta Nigeriassa – ei herkkävatsaisille!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joskus median otsikoihin kantautuu kauhutarinoita ravintoloista, joiden valmistusaineet tai hygieniataso eivät vastaa standardien olettamia. Nyt Nigerasta on paljastunut todella hurja ravintolabisnes, jonka ruokalistalla oli aitoa ihmisten lihaa.

Nigerialainen pastori oli käynyt syömässä Anambrassa sijaitsevassa ravintolassa, kun hän oli ihmetellyt laskun suurta loppusummaa. Ravintolan työntekijät kertoivat, että ruoka oli kallista, koska se oli valmistettu ihmisestä. Pastori kertoo järkyttyneensä tapauksesta syvästi. Myös muut paikalliset ihmiset olivat panneet merkille, että ravintolassa vieraili hämäräperäistä väkeä.

New York Daily Newsin mukaan Anambran poliisi oli löytänyt nimettömän vihjeen perusteella ravintolan kylmiöstä kaksi tuoretta ihmisen päätä. Myös ravintolan ruokalistalla oli tarjolla paistettua ihmisen päätä. Tarkemmissa tutkimuksissa ravintolasta löytyi myös AK-47 -rynnäkkökiväärejä monien muiden aseiden tavoin. Ravintola on nyt suljettu.