Pophottiksen tiukka kokovartaloasu ei peittänyt tyylimokaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet julkkismaailman kaunottaret ja komistukset osallistuivat vastikään järjestettyyn Brit Awards -tapahtumaan Lontoon O2-areenalle. Punaisella matolla nähtiin monenlaisia meikkejä, ja eräs illan suurimmista yllättäjistä oli r&b-tähti Jessie J.

Naisen huulimeikki oli monien fashionistojen ja muotipoliisien mielestä käsittämätön valinta. Lila huulipuna ei nimittäin tuonut naisen kauneutta parhaimmalla mahdollisella tavalla esille. Tökeröt huulet veivät huomiota pois popparin seksikkäästä nudesta kokovartalopuvusta. Tähti itse kommentoi saamaansa kritiikkiä Twitterissä.

– Huulet eivät toimineet. Pääskää jo sen yli. Minä olen päässyt. Seuraavaa tyyliä kohti! Kirjoitti neito blogiinsa.

25-vuotiaan Jessie J:n, eli Jessica Ellen Cornishin, huulimeikkiä verrattiin Titanic-elokuvan Kate Winsletin Rose-roolihahmon huuliin, kun tämä taisteli hengestään jäisellä merellä. Myös Boy George nähtiin punaisella matolla oudossa mustelmameikissä. Mies kertoi sen kuvastavan sitä, että hän on muotimaailman uhri. Jessie J on julkaissut kaksi albumia, joista viimeisin on vuonna 2013 päivänvalon nähnyt Alive.