Hurja väite: Onko tässä tosiaan Kate Uptonin ex-poikaystävä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miljoonien miesten maailmanlaajuisesti kuolaama Kate Upton lukuetuu tämän hetken suosituimpiin ja tunnetuimpiin huippumalleihin. Vaaleaverikkö poseeraa jälleen Sports Illustrated -lehden uuden uimapukunumeron kuvissa bikineissä painottomassa tilassa.

Nyt nimimerkillä Coolsexguy420boner esiintynyt Reddit-käyttäjä on tiputtanut yhteisöpalveluun pommin väittämällä seurustelleensa lukiossa Kate Uptonin kanssa – ja jättäneensä hänet. Todistusaineistoksi käyttäjä jakoi kuvan, jossa hän kertoi olevansa Katen kanssa. Kuvassa jokseenkin nörtin oloinen nuori mies näyttää tosiaan poseeraavan Kate Uptonin kanssa.

Coolsexguy420boner selitti jättäneensä Katen, koska heidän välillään ei ollut tarpeeksi yhteyttä. Miehen hurjat väitteet synnyttivät arvatenkin monen sortin kommentteja ja keskustelua väitteiden todenperäisyydestä. Monia myös hämmensi käyttäjän nimimerkki, joka on vapaasti suomennettuna ”cooliseksijäbä420seisokki”. Hän väitti ottaneensa nimimerkin käyttöön kaikkien parempien vaihtoehtojen oltua varattuja.

Käyttäjä Captrotc spekuloi Coolsexguy420bonerin todistaneen, ettei ole olemassa mitään ”väärässä sarjassa painivia” ihastuksia. Joeboe4 taas esitti epäilemättä kaikkien pohtiman kysymyksen, näkikö Katen ex-heilaksi itseään väittänyt nuori mies supermallia nakuna. Nimimerkki Ks2211 sen sijaan haukkui keskustelun aloittajaa valehtelijaksi, ja väitti tietävänsä totuuden kuvasta.

– Alkuperäinen kirjoittaja puhuu paskaa. Kuvan tyyppi oli kämppikseni viime vuonna ja olen tuntenut hänet yliopiston toisesta vuodesta lähtien, Ks2211 väitti.

– Kuvan henkilö ei kirjoita Redditiin. Hän vei Kate Uptonin päättäjäistansseihin ja tunsi tämän henkilökohtaisesti, mutta ei, hän ei ole käyttäjä Coolsexguy420boner, Ks2211 jatkoi.

Nimimerkki Coolsexguy420boner on sittemmin poistanut käyttäjätilinsä. Tapaus jään siis todennäköisesti yhdeksi internetin suurista mysteeriksi, emmekä ehkä koskaan saa tietää totuutta asian suhteen. Sen tietävät mahdollisesti vain Coolsexguy420boner ja Kate Upton itse.