Työntekijän oksettava sikailu videolle – Pizza Hut häpeää julkisesti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ravintolat ja pikaruokaketjut nousevat silloin tällöin otsikoihin hygienialakien räikeän laiminlyönnin tai esimerkiksi ruoasta löytyvien ikävien yllätysten vuoksi. Nyt yhdysvaltalainen pizzeria on noussut otsikoihin työntekijän sikailun vuoksi.

YouTube
YouTube

West Virginiassa sijaitsevan Pizza Hut -ketjun ravintolan vuoropäällikkö ei ilmeisesti jaksanut kävellä henkilökunnan wc-tiloihin hoitamaan tarpeitaan, vaan päätti virtsata keittiössä olevaan lavuaariin. Mies ei kuitenkaan tajunnut joutuvansa valvontakameran kuvaan. Video tilanteesta löysi sittemmin tiensä internetiin.

Ravintola joutui sulkemaan ovensa tapauksen päädyttyä julkisuuteen. WTRF-7 -uutissivuston mukaan viranomaiset kertoivat astioiden pesemiseen tarkoitettuun lavuaariin virtsaamisen rikkovan terveyslainsäädäntöjä. Pizza Hut -ketju julkaisi nopeasti epämiellyttävää tapausta koskevan tiedotteen.

– Ensinnäkin, häpeämme kyseisen henkilön toimia. Pizza Hutilla on nollatoleranssi työskentelymalliemme rikkomista kohtaan, ja ravintolan paikallinen omistaja ryhtyi heti toimenpiteisiin erottaakseen kyseisen työntekijän, tiedotteessa kerrottiin.