Fani vaatii miljoonakorvauksia Chris Brownilta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

R&b-tähti ja räppäri Chris Brown on tällä hetkellä vieroitushoidossa, ja kaiken tulisi järjen mukaan olla rauhallista miehen maailmassa. Mutta toisin on asian laita. Brown nimittäin haastettiin äskettäin oikeuteen.

Tähden fani Parker Adams vaatii Chris Brownilta ja tämän henkivartijalta kolme miljoonaa dollaria, koska väitti 24-vuotiaan laulajan murtaneen hänen nenänsä ja haukkuneen häntä homofobiseen sävyyn. Väkivaltatilanne sai alkunsa, kun Adams yritti hivuttautua mukaan samaan kuvaan, jossa Brown poseerasi kahden naisen kanssa Washington DC:ssä sijaitsevalla W-hotellilla.

TMZ-sivuston oikeusdokumenttien mukaan kostonhimoinen Adams vaatii Brownilta ja henkivartija Christopher Hollosylta molemmilta miljoonaa dollaria. Tämän lisäksi hän haluaisi heidän maksavan vielä 500.000 dollaria ylimääräistä, jotta saisi annettua miehille opetuksen. Forever-hitin laulaja on kiistänyt tehneensä mitään väärää.

Brownin mukaan Adams käyttäytyi itse aggressiivisesti tilanteessa yrittäen tunkeutua sisälle laulajan keikkabussiin. R&b-tähden ja tämän henkivartijan oikeuskäsittelyt Adamsia vastaan alkavat huhtikuun puolivälissä.

Tähti on yrittänyt viime aikoina parantaa mainettaan ja kirjoittautui viime vuonna vapaaehtoisesti Malibussa sijaitsevaan vieroitushoitolaan. Hän joutui lähtemään sieltä heitettyään kiven äitinsä Joycen auton ikkunaan. Sitten tähti määrättiin etsimään apua vihanhallintaongelmiinsa eri laitoksesta, ja hän vältti tuolloin onnekkaasti vankeusrangaistuksen.