Tästä lastenkirjasta isäkin pitää – lapsilta kielletyt elokuvat lapsimuotoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jos olet ikinä halunnut tietää, miltä aikuisten elokuvat kuten Uhrilampaat, Pulp Fiction ja Menetetty Maa näyttäisivät lastenkirjan muodossa, olet onnekas. Maaliskuussa Yhdysvalloissa ilmestyvä Movies R Fun -kirja tekee juuri tämän lukuisille lapsilta kielletyille elokuville.

sharonstone21022014

Movies R Fun -kirjan takana on Pixar-yhtiölle kuvakäsikirjoituksia työkseen tekevä Josh Cooley. Mies on vapaa-ajallaan työstänyt vanhojen lastenkirjojen tyyliin tehtyjä versioita aikuisille suunnattujen elokuvien klassisista kohtauksista, jotka koostetaan nyt kirjan muotoon. Elokuvien joukossa ovat muun muassa sellaiset koko perheen klassikot, kuin Alien, Hohto, Seitsemän, Die Hard ja American Beauty.