Miley Cyrus muodokkaampi kuin koskaan – photoshopattiin levynkanteen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaislaulajatar Miley Cyrus aloitti taannoin Bangerz-kiertueensa railakkaalla tyylillä. Viimeksi neidon kerrottiin maistelleen keikallaan faninsa alusvaatteita. Yleisön joukosta lensi lavalle stringit, ja poppari työnsi pöksyt suuhunsa.

mileycyrus_adoreyou

Nyt Mileyn ronski linja saa jatkoa, sillä hänet nähdään uuden Adore You -kappaleen remix-sinkun kansikuvassa yläosattomissa pelkässä Kleopatra-peruukissa. Neitokaisen rintavarustus näyttää saaneen photoshop-käsittelyä osakseen, koska Cyrus ei kuulu normaalisti povekkaimpiin tähtiin, ja otoksessa muodot ovat yllättävän isot.

21-vuotiaalla tähdellä on uutisoitu olevan paraikaa suhde Hollywood-tähti Jared Leton kanssa. Parin suhde on herättänyt hämmennystä suuren ikäeron takia. Leto nähdään Suomessa Emma-gaalassa, jossa mies tulee jakamaan pystin. Miley puolestaan pysähtyy kesällään Bangerz-kiertueen aikana Helsingissä.