Poliisit lavastivat syyttömän rikolliseksi – nämä kuvat paljastivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tarinat rikollisista poliiseista eivät ole suinkaan ainoastaan Hollywood-elokuvien fiktiota, vaan usein täyttä totta joka puolella maailmaa. Myös Suomessa. Ammatissa kuin ammatissa työskentelee aina joitain yksilöitä, jotka eivät tyydy kaidan tien kulkemiseen.

Alati lisääntyvät kännykkäkamerat ja valvontakamerat ovat nostaneet selvästi rikollisten poliisien kiinnijäämisen riskiä, ja tapauksia ilmeneekin nykyisin viikoittain. Parhaillaan Yhdysvalloissa kauhistellaan tapausta, jossa kaksi poliisia lavasti syyttömän uhrin syylliseksi heidän tekemäänsä rikokseen.

Splash
Splash
Splash
Splash

Kaksi New Yorkissa partioinutta poliisia törmäsi partioautollaan pysäköitynä olleeseen autoon. Poliisit vierittivät syyn pysäköidyssä autossa pelkääjän paikalla tyttöystäväänsä odottaneelle miehelle, jonka he väittivät törmänneen heihin. Tämä siitä huolimatta, että mies ei istunut edes kuljettajan paikalla. Viaton uhri sai syytteet kaupungin omaisuuden tuhoamisesta, epäasiallisesta käytöksestä ja pidätyksen vastustamisesta.

Kolarointinsa jälkeen poliisit kävivät viereisessä talossa vaatimassa mahdollisten valvontakameran videoita itselleen todisteeksi. Todellisuudessa tarkoitus oli kuitenkin hävittää todisteita. He eivät saaneet käsiksi erästä valvontakameran videota, joka lopulta paljasti poliisien törkeän rikoksen. Uhrin saamat syytteet hylättiin välittömästi, ja nyt odotetaan saavatko poliisit asiassa syytteitä.