Instagram-videot johtivat pidätykseen – idiootti kaltereiden taakse

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa julkaistaan joka tunti miljoonia videoita, ja niiden joukkoon mahtuu aina myös joitain laittomuuksia. Tai oikeastaan todisteita laittomuuksista. Nyt philadelphialainen 21-vuotias mies on pidätetty hänen Instagramissa julkaisemiensa videoiden ansiosta.

Mies ajeli pitkin kaupungin katuja ja uhkaili autosta käsin ihmisiä käsiaseella. Kyseessä oli muovinen leluase, jolla hän kykeni kuitenkin ampumaan ihmisiä muovikuulilla. Samalla hän kuvasi sikailunsa videoille, jotka julkaisi Instagramissa. Miehen mukaan tempaus oli hauska.

Poliisi mies lopulta kiinni, ja jatkossa hänen itse julkaisemansa videot toimivat oikeudessa todistusaineistona. Suomessa mies voitaisiin tuomita ryöstöstä, koska uhrien henkeen ja terveyteen kohdistui selvä uhka, jonka myötävaikutuksella uhri suostui luovuttamaan omaisuuttaan miehelle.