.

Mikä näky! Irina kurvikkaana kuin Barbie

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäjän lahja mallimaailmaan, Irina Shayk, tuli tunnetuksi Sports Illustrated -lehden näyttävistä kuvista. Neitokainen syntyi Yemanzhelinskissa tataari-isälle ja venäläiselle äidille. Häntä luullaan tumman latinomaisen ulkonäkönsä vuoksi usein brasilialaiseksi.

Nyt Irina on ihastuttanut silminnäkijöitä Sports Illustrated -lehden 50-vuotisnumeron bileissä, joissa oli tällä kertaa Barbie-teema. Shayk ei jäänyt yhtään teeman kaunottarelle, sillä siniseen vartalonmyötäiseen asuun sonnustautunut supermalli vangitsi jokaisen miehen huomion.

Irina Shayk on valloittamassa elokuvamaailmaa, sillä hänet nähdään tänä vuonna ensi-iltansa saavassa Hercules: The Thracian Wars -elokuvassa, jossa näyttelevät myös Dwayne ”The Rock” Johnson ja Rufus Sewell. Mallilla on elokuvassa rooli Herculeksen vaimona. Irina seurustelee tällä erää jalkapallotähti Cristiano Ronaldoa, ja pari on tapaillut vuodesta 2010 lähtien.

Uusimmat

.