Mikä näky! Irina kurvikkaana kuin Barbie

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäjän lahja mallimaailmaan, Irina Shayk, tuli tunnetuksi Sports Illustrated -lehden näyttävistä kuvista. Neitokainen syntyi Yemanzhelinskissa tataari-isälle ja venäläiselle äidille. Häntä luullaan tumman latinomaisen ulkonäkönsä vuoksi usein brasilialaiseksi.

Nyt Irina on ihastuttanut silminnäkijöitä Sports Illustrated -lehden 50-vuotisnumeron bileissä, joissa oli tällä kertaa Barbie-teema. Shayk ei jäänyt yhtään teeman kaunottarelle, sillä siniseen vartalonmyötäiseen asuun sonnustautunut supermalli vangitsi jokaisen miehen huomion.

Irina Shayk on valloittamassa elokuvamaailmaa, sillä hänet nähdään tänä vuonna ensi-iltansa saavassa Hercules: The Thracian Wars -elokuvassa, jossa näyttelevät myös Dwayne ”The Rock” Johnson ja Rufus Sewell. Mallilla on elokuvassa rooli Herculeksen vaimona. Irina seurustelee tällä erää jalkapallotähti Cristiano Ronaldoa, ja pari on tapaillut vuodesta 2010 lähtien.