Lauren Goodger rohkeassa asussa illalliselle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar ja TOWIE-sarjan entinen tähti Lauren Goodger juhlisti vuoden 2013 päättymistä pepunheilutusvideolla, jonka julkkis laittoi Instagram-tililleen. Kaunotar on ollut viime aikoina otsikoissa painonsa takia, mutta neitokainen ei ole kirjoittalusta välittänyt.

28-vuotias Lauren kuvattiin eilen Essexissä saapumassa illalliselle Sheesh-ravintolaan yhdessä ystäviensä kanssa. Seurueessa taisi olla ainoastaan naisia, sillä kuka tahansa mies menisi illallisen ajaksi sanattomaksi Laurenin odottamattoman rohkean kaula-aukon edessä.

Brentwoodista, Essexistä kotoisin oleva Goodger lähti TOWIE-sarjasta vuonna 2012. Hän ehti olla mukana ohjelman näyttelijäkastissa parin vuoden ajaan. Nainen odotti aikoinaan TOWIE-kollegansa Mark Wrightin kanssa yhteistä lasta, mutta pari päätyi aborttiin. Hän oli vuosina 2012 -2013 suhteessa Jake McCleanin kanssa. Tähti on sittemmin nauttinut sinkkuelämästä.