Lucy paljasti fitness-bikinivartalonsa Dubaissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lopetettuaan näyttelemisen supersuositussa brittiläisessä Glamourelämää Essexissä -realitysarjassa Lucy Mecklenburgh on keskittynyt enemmän bisneksiin. Neitokainen perusti muun muassa oman Lucy’s-nimisen putiikin Essexiin. Nyt Lucy on kuitenkin ehtinyt lomalle.

Nyt 22-vuotias kaunotar kuvattiin äskettäin laskettelulomalla Ranskassa, ja nyt hän on jo ehtinyt aurinkolomalle Dubaihin. Siellä Lucy esitteli upeaa bikinivartaloaan mustiin bikineihin sonnustautuneena.

Erottuaan entisestä kihlatustaan Mario Falconesta huhtikuussa 2012 Mecklenburgh on treenannut ahkerasti. Hän kertoi saaneensa paljon kysymyksiä ihmisiltä, miten pitää yllä upeaa ulkomuotoa. Lucy on perustanut oman nettisivun, jossa kertoo fitness-tottumuksistaan. Hänestä terveellinen ruoka ja säännöllinen treeni tekevät tehtävänsä.