Joanna Krupa säväytti Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Real Housewives of Miami -realityohjelmasta tuttu mallikaunotar Joanna Krupa on ollut ohjelman myötä kovasti otsikoissa suhdesotkujensa merkeissä. Väitteistä huolimatta hänen suhteensa Romain Zagoon on jatkunut

Gimme Shelter -elokuvan ensi-illassa Los Angelesissa äskettäin rohkealla asullaan ihastuttanut Joanna säteili nyt aurinkoa Miamissa, jossa hän paistatteli päivää turkooseissa bikineissä.

Puolalais-amerikkalainen malli-näyttelijätär Joanna Krupa on nähty useissa televisio-ohjelmissa. Hän on vieraillut Tanssii tähtien kanssa ja Puolan Huippumalli haussa -ohjelmissa. Neidon kerrotaan toivovan perheenlisäystä, ja hänen unelmansa on saada kaksoset, poika ja tyttö. Joanna ja hänen pikkusiskonsa Marta ovat molemmat malleja, ja heidät nimitettiin taannoin maailman seksikkäimmiksi siskoksiksi.