400 dollarilla saa exän katkeraksi pitkäksi aikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parisuhteen päättyessä suurin osa ihmisistä on jonkin aikaa melko lamaantunut tehdäkseen mitään ainakaan suhderintamalla. Uutisoimme taannoin palvelusta, jossa Facebookiin saa ostettua rahalla tekaistun tyttöystävän. Nyt eräs amerikkalainen yritys on vienyt ajatuksen vielä pidemmälle.

Sosiaalisen median palveluja tarjoava yritys lupaa 400 euron hinnalla kehittää jätetylle miehelle tai naiselle uuden kuvitteellisen kumppanin, joka julkaisee sekä statuspäivityksiä ja kommentteja että myös suuren määrän valokuvia ”uudesta ihmissuhteestaan” jätetyn kanssa.

rentarebound23022014

Rent-a-Rebound -palvelun tarkoituksena on saada exä mustasukkaiseksi, koska jätetty on löytänyt uuden paremman ihmisen vierelleen, Metro uutisoi. Verkkopalveluun tarvitsee vain lähettää omia kuvia, joihin yritys lisää uuden tyttöystävän kuvankäsittelyllä. Tämän jälkeen Facebookiin ilmestyy kuva uudesta parista esimerkiksi ravintolassa, jonne on lähes mahdoton saada pöytävarausta. Palvelussa myydään erilaisia paketteja, joista voi valita mieleisensä.