Dieettikola teki naisesta riippuvaisen – käyttänyt juomaan jo lähes 200 000 euroa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Addiktio voi viedä ihmisen elämän, ja kyseisestä toteamuksesta nähdään ajoittain esimerkkejä uutisvälineissä. Nyt erään perheenäidin kerrotaan käyttäneen dieettikolaan lähes 200.000 euroa. Jakki Ballan aloitti juoman nautiskelun ollessaan 14-vuotias.

Hänen mieltymyksensä kolaan kasvoi, ja pian nainen joi 50 tölkillistä päivässä. Se tarkoittaa yli kolmea tölkkiä tunnissa. 42-vuotias äiti käyttää yhä 10 litraa virvoitusjuomaa päivässä. Hän saa paniikkikohtauksen, ellei pääse käsiksi lempijuomaansa.

Female First -sivuston mukaan Ballan etsii parhaillaan lääketieteellistä apua ongelmaansa. Hän on kärsinyt addiktionsa ja sen tuomien ”sokeriövereiden” takia hallusinaatioista. Viiden lapsen pesuetta luotsaava nainen toivoo saavansa avun riippuvuuteensa hypnoterapiasta.