Tämä hampurilaismainos olisi liian seksikäs Suomen televisioon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu hampurilaisravintoloiden ketju Carl’s Jr on jo vuosien ajan tullut tunnetuksi erityisen seksikkäistä televisiomainoksistaan, joita on kielletty lukemattomissa maissa. Eräässä tunnetuimmista nähtiin Paris Hilton pesemässä autoa bikineissä hampurilainen kädessään.

Nyt vuorossa on hieman samaan sarjaan lukeutuvat mainos, jonka pääosassa nähdään tällä kertaa tanskalainen supermalli Nina Agdal. Video on vielä työn alla, mutta kuvauksista julkisuuteen päätyneet kuvakaappaukset kertovat omaa kieltään.

Splash
Splash
Splash
Splash

21-vuotias Nina Agdal yhdistettiin taannoin Leonardo DiCaprioon, jonka kanssa hän suuntasi jatkoille Super Bowl -juhlista. Nina on kuitenkin viime aikoina vaikuttanut onnelliselta Max Georgen kanssa. Parin lempi näyttää vakavoituneen, ja syynä siihen on heidän välillään pitkään vallinnut ystävyys. Hillerødista Tanskasta kotoisin oleva Nina Agdal lomaili Maxin kanssa viime vuonna Barbadoksella. Vuoden 2012 Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kuvista sysäyksen uralleen saanut mallitähti on työskennellyt jo jonkin aikaa Victoria’s Secret -brändin kanssa.